GNTM 3 | Λια Βιογραφικο (Λια Τσουζνταν)

Λια GNTM 3 Βιογραφικο

Η Λια Τσουζνταν (Lia Chuzhdan) ειναι 20 χρονων, με καταγωγη απο την Ουκρανια και μενει στον Βολο. Στην Ελλαδα ειναι μονο 2 χρονια.Παρολο το μικρο διαστημα που βρισκεται στη χωρα μας μιλαει αρκετα καλα τα Ελληνικα. Ασχολειται με το μοντελινγκ ερασιτεχνικα ως freelancer, απο το instagram και με γνωστους. Σπουδαζει οικονομικα στον Βολο.

Η Λια ειπε στην καμερα του GNTM:
Θα ηθελα πολυ να ειναι τωρα διπλα μου το αγορι μου. Απο την αλλη ομως νιωθω πιο σιγουρη οταν δεν εχω καποιον διπλα μου. Ειναι περιεργο το ξερω αλλα ετσι νιωθω οτι εχω ευθυνη μονο για τον εαυτο μου.

Οι γονεις μου βρισκονται στην Ουκρανια, οποτε μενω χωρις αυτους και μου λειπουν παρα πολυ. Ειμαι πανετοιμη για το Ελληνικο GNTM, παρακολουθησα τις προηγουμενες 2 σεζον, και τωρα το εχω μαθει απεξω. Μπορει να φτασω και μεχρι τον τελικο.

Φοβαμαι οτι θα χτυπησω το κεφαλι μου, η οτι θα πεσω απο την σκαλα και θα χτυπησω το στομα μου, γιατι φοραω και σιδερακια. Με αγχωνουν τα σχολια για τα σιδερακια κι εχω περασει πολυ δυσκολα σχετικα με την αποκατασταση των δοντιων.

Χαιρομαι που βρισκομαι εδω γιατι το GNTM ειναι κατι που το βλεπει ολη η Ελλαδα κι εχει μεγαλο κοινο. Για μενα το gntm ειναι ενα εργαλειο που εχει μεγαλη σημασια. Θελει να δειξει οτι ενα μοντελο μπορει να εχει αρχεςψκι οτι μια ομορφη εικονα δεν ειναι κατι αδειο, κατι που βλεπω αρκετα συχνα στα μοντελα.

Εκανα 2 μηνες φροντιστηριο για να μαθω να μιλαω σωστα τα Ελληνικα και να μπορεσω να περασω στη σχολη οικονομικων.

Απο την Ουκρανια εφυγα λογω του πολεμου. Με πονουσε αυτο που εβλεπα δεν εμενα πολυ κοντα στην Κριμαια αλλα εβλεπα τα πολεμικα αεροπλανα.

Ειμαι ετοιμη να μπω στο παιχνιδι και δεν θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα με την συγκατοικηση.

Λια Τσουζνταν Ηλικια: 20 χρονων Υψος: 1,72

GNTM 3 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ



GNTM 3 | Λια Βιογραφικο (Λια Τσουζνταν)