Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 46-47

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ  15/04/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Eπεισόδιο 46o: «Παράξενος ταξιδιώτης»
Η άφιξη ενός νεογέννητου μωρού στο σπίτι των Αντωνόπουλων προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις: ενεργοποιείται το μητρικό ένστικτο της Μαίρης, το άγχος του Στέλιου και το αίσθημα απόρριψης του Άγγελου.
Παράλληλα, όλη η γειτονιά αναστατώνεται και ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το μωρό, ενώ ο Άγγελος νιώθει τη θέση του στο σπίτι να απειλείται. Η άρνηση του παπα-Θόδωρα και του κυρ Νίκου να υιοθετήσουν τον Άγγελο κάνουν τον μικρό να καταφύγει σε αγγελία.
Ως guest εμφανίζονται οι: Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Ειρήνη Ιωάννου (Ρηνούλα), Φωτεινή Ιωάννου (Κυρία Σωτηροπούλου), Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα Αντωνοπούλου), Γιάννης Λατουσάκης (Πασχάλης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Υβόννη Τζάθα (Χαρά)

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ  16/04/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Eπεισόδιο 47ο: «Το πουλί»
Ως guest εμφανίζονται οι: Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα Αντωνοπούλου), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Θανάσης Μπριάνας (Ασφαλίτης με ψεύτικο μουστάκι), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης)
Ο κυρ Νίκος αγοράζει κοψοχρονιά έναν κόκκινο παπαγάλο. Τα λόγια του πουλιού προκαλούν τριγμούς στη γειτονιά και αποκαλύπτουν ένα μυστικό. Ο Αντώνης προσπαθεί να προσαρμοσθεί στις νέες συνθήκες του στρατού. Ο Άγγελος έχει σοβαρές υποψίες πως ο παπαγάλος του κυρ Νίκου είναι πράκτορας των Ρώσων. Ο Καραγιώργης ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Ελπίδα, στην οικογένεια Αντωνόπουλων. Ο Παπαδόπουλος συστήνει τον Στέλιο στην υψηλή κοινωνία, την ώρα που οι ασφαλίτες ψάχνουν τον αντιστασιακό παπαγάλο.

Τα καλυτερα μας χρονια επεισοδια