8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 & 18 – 2oς ΚΥΚΛΟΣ

8 Λεξεις – 2oς ΚΥΚΛΟΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 & 18 ΣΚΑΙ

Στο προηγουμενο επεισοδιο της σειρας του Skai Οκτω Λεξεις ειδαμε πως:
Ενας φιλος της Ολυμπιας επισκεπτεται τον Σιμο και τον ενημερωνει οτι η Ολυμπια εχει πει ψεματα σχετικα με τον Νικηφορο. Ο Φοιβος και η Βικυ βγαινουν μια βολτα, αγνοωντας οτι τους εχουν στησει ενεδρα θανατου.

8 Λεξεις 14/09/2020

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Φοιβος και η Βικυ, ξερουν πια οτι τα “αφεντικα” τους θελουν να τους βγαλουν απ’ τη μεση και πρεπει γρηγορα να αποφασισουν ποια θα ειναι η επομενη κινηση τους. Ο Σιμος, αναστατωμενος απο την αποκαλυψη οτι η Ολυμπια ελεγε ψεματα για την “παρενοχληση” του Νικηφορου, σπευδει να ειδοποιησει την Ευα και τον Εκτορα, ενω αποσυρει τη μηνυση που ειχε καταθεσει εναντιον του Νικηφορου. Η Αποστολια πηγαινει για φαγητο σε ενα εστιατοριο με τον Ακη και ο μυστηριωδης αντρας βρισκεται και παλι απεναντι της, ενω στη συνεχεια την παιρνει τηλεφωνο και την απειλει, κανοντας ξεκαθαρο οτι υπαρχει καποιο μυστικο στο παρελθον της. Κι ενω ο Μιλτιαδης βγαινει απο το νοσοκομειο, ο Λουκας αποκαλυπτει στην Κατερινα πως ολες αυτες τις μερες ο Φοιβος δεν πηγαινε ουτε στο Πανεπιστημιο και ολοι αναρωτιουνται τι συμβαινει μ’ αυτον. Στο μεταξυ, η Ρωξανη με τον Μιχαηλ με την παραμικρη αφορμη καταληγουν σε επωδυνους καβγαδες, ενω ο Μιχαηλ ανακοινωνει στον Εκτορα τη συμφωνια που εχουν κανει να χωρισουν το καλοκαιρι. Η Ηλιανα βλεπει στην τηλεοραση τη φωτογραφια της Βικυς με ξανθια περουκα στο μακελειο στο κοτερο και την αναγνωριζει.

2oς ΚΥΚΛΟΣ – 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Η περιεργη συμπεριφορα της Αποστολιας και η αρνηση της να βγει απο το σπιτι, προβληματιζουν τον Ακη. Στην αρχη θεωρει υπευθυνο τον Δημητρη και τον βαζει στη θεση του, ομως συντομα θα καταλαβει πως κατι αλλο κρυβεται πισω απο τη μεταστροφη της. Ο Μιλτιαδης αναρρωνει, απολαμβανοντας τη θαλπωρη του σπιτιου του. Απο τη μια τον συγκινει η συμπεριφορα της Ιφιγενειας, απο την αλλη ομως τον απογοητευει η συμπεριφορα του Φοιβου, αγνοωντας πως ο γιος του ψαχνει τροπο να κρυφτει για να αποφυγει τον κινδυνο που καραδοκει. Η αντιστροφη μετρηση για την υιοθεσια της Τζουλιανας ξεκινα και η μικρη ανυπομονει να παει στο σπιτι της Ναυσικας. Ο Ακης δανειζει ενα ακομα μεγαλο ποσο στη Σμαραγδα. Ο Σιμος αναγκαζει την Ολυμπια να ζητησει συγνωμη απο τον Νικηφορο, ομως ο Νικηφορος ξεκαθαριζει στην Ευα πως δεν θελει να συγκατοικησει ξανα με την κορη της.

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 & 18 – 2oς ΚΥΚΛΟΣ