Ειδησάρια

Tue, Apr 28, 2009

Ειδησάρια

© Σταμάτησε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης η ΕΡΤ για οικονομία, αλλά ανέλαβε τη μετάδοση των βραβείων του TV ΕΘΝΟΥΣ. Σου λέει πανηγυράκι κι αυτό και κοστίζει λιγότερο.

© Αν μας εξηγούσαν και γιατί τα ανέλαβαν, αφου το ALTER αρνήθηκε να τα μεταδώσει λόγω κόστους…

© Άρχισαν τα προεκλογικά spam mails από τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ. Πρώτη η “κυβερνώσα” παράταξη του Σόμπολου που διαφημίζει τα επιτεύγματα της. Ξέχασε όμως να συμπεριλάβει και την ένταξη της Playmate στους κόλπους του Σωματείου που έχουν υπηρετήσει ο Παλαμάς, ο Κονδυλάκης και ο Βάρναλης, όπως αρέσκεται να λέει ο πρόεδρος…

© Μα καλά στο ΜΠΟΡΩ αποφάσισε να εμφανιστεί η -άλλοτε κυρίαρχος των 8- Μάρα Ζαχαρέα; Μα έπρεπε να διαφημίσει το νέο portal του STAR στο οποίο είναι επικεφαλής, παρότι όπως φάνηκε από τη συνέντευξη, ελάχιστα γνωρίζει από internet. Αν και όπως είπε η ίδια “ασχολούμαι καιρό με το internet και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2008″!

© Το έκανε ίσως  και γιατί την συνέντευξη έπαιρνε ο άλλοτε στενός της συνεργάτης, Γιώργος Ρουμελιώτης, που πλέον “αφιερώνει” καθημερινά στο Μπορώ. Τόσο στενός που όταν τον ρώτησαν που κάνει ραδιόφωνο η Ζαχαρέα, αντί να πει τον ΔΙΕΣΗ του ομίλου που εργάζεται είπε στον ανταγωνιστικό ΜΕΛΩΔΙΑ!

© Από σήμερα μπορούμε να μιλάμε για τη μεγάλη ληστεία του ταμείου των δημοσιογράφων! Και να μην εννοούμε το σκάνδαλο των ομολόγων και την εμπλοκή του ΤΣΠΕΑΘ.

© Εν τω μεταξύ ο ΕΔΟΕΑΠ υλοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προλητικής ιατρικής με τίτλος “Πρόληψη: Μια πρόταση ζωής” που θα αρχίσει πιλοτικά από τη Θεσσαλονίκη και θα αφορά την πρόληψη ασθενειών σε ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, ηλικίας 35-55 ετών. Μπράβο., , , ,

Το άρθρο έχει γραφτεί από τον/την:

- που έχει γράψει 1946 άρθρα στο MediaBlog.


Επικοινώνησε με τον/την blogger

6 Σχόλια στο “Ειδησάρια”

 1. Ένας Says:

  Γιατί η ΕΡΤ ανέλαβε τα βραβεία?

  Θέλει και ρώτημα? Μα φυσικά για να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να “σαρώσει” ο ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ και να χρησιμοποιηθεί για επικοινωνιακούς λόγους…

 2. Anonymous Says:

  Η εμμονή με τα επαγγελματικά της γυναίκας του Ρουσσόπουλου κρύβει σίγουρα λίγη “πατριαρχία”. Θα είχαν γραφτεί τα ίδια αν υπουργός ήταν η Μάρα και ο Θόδωρας παρουσίαζε το δελτίο του Mega; Φυσικά εκείνος φταίει, αλλά τίθεται και για εμάς το ζήτημα της ισότητας.

 3. Koptoraptou Says:

  Μπερδέψανε τον “Δίεση” με τον “Μελωδία”, τον Arrena με τον Alpha, αλλά υπεράνω όλων το ρεπορτάζ. Ό,τι να ‘ναι, μπιτ για μπιτ.

 4. dem Says:

  Θυμαμαι την Μαρα να δηλωνει “on air” στον Realfmaber
  οτι με το computer της ειναι τοσο ασχετη οσο και με
  την κουζινα της.

  Αλλα καπου επρεπε να την βολεψουν την νυφη του ταχυδρομου
  (για να φαινεται οτι εχει εσοδα το λαμογιο ο γιος του ταχυδρομου) και την εκαναν διευθύντρια των On Line Media του Star!

  Ουστ λαμογια!

 5. Χαρά Says:

  Την ανέλαβε γιατί ουσιαστικά την ΕΡΤ δεν την ενδιαφέρει το κόστος. Άλλος πληρώνει.

 6. ΚΕΛΤΗΣ Says:

  Την ανέλαβε γιατί ο Παυλόπουλος θέλει να προσκυνήσει και αυτός τον Μπόμπολα . Απλό είναι ..

Το σχόλιο σου

CommentLuv badge

Additional comments powered by BackType